Dags för förnyelse?

Ja såhär i vinter/juletid så tyckte jag att det var dags för en liten uppdaterad design. Fast sådär värst uppdaterad vet jag inte om den blir när bilderna är tagna i Januari 2010, snart 4 år sedan, haha. Dessa bilderna är nog sin ålder trots mina favoritbilder på mig och Rea, de utstrålar så enormt mycket glädje och frihet. Det är min fina vän Matilda som tagit bilderna, hon är ganska återkommande som fotograf i denna blogg så ni trogna läsare känner nog igen henne.
 
En liten vardagsuppdatering då?
Jo, igår började min julledighet. Över en vecka utan häst, vad ska jag nu göra? Tja, jag ska hålla mig sysselsatt på gymmet minsann. Även om jag redan saknar Corpus och mina spinningpass, oh why?
 
Denna bloggen kommer inte riktigt att bedrivas som den gjorde förr. Jag kommer att blanda in mycket mer vardag och mina egna tankar i den än vad jag gjort innan. Eftersom jag inte har så mycket att skriva om längre (egentligen helt fel men motivationen är ju körd i botten) så kommer den att bli mer personlig. Jag har ju trots allt bara en bråkdel av läsarna som jag en gång hade, något jag tycker är ganska "skönt" eftersom jag har tillräckligt stora problem med ångest som det är och jag behöver inte ett till måste varje dag.
 
Fler bilder på mig och min fina Räka, ibland saknar jag dessa tider....
 
 
 
 
Publicerat i Allmänt