Grymmare än grymmast?

Vet inte riktigt vad det är men just nu känns allting så himla bra! (Minus detaljen att min häst har för stor rumpa för sitt nya Rambo täcke och det finns inte större inne i butiken jag köpte.... Eftersom det är provat sååååå är det inte ens säkert att de vill byta in det heller, shoot me? Köpte ju detta för att inga andra täcken passar, alla är för små. Blir så sur att jag inte beställde en större storlek direkt)
 
Åter till det "bra:iga", ridningen går så bra, jag mår bättre och bättre, har börjat gymma igen och det känns kul för en gångs skull samt mina vänner är underbara ♥ Kan man begära mer av livet?
 
Alla som läser min blogg, även om ni numer är ganska få, kanske inte vet att jag en gång i tiden spelade innebandy? Spelade i 4-5 år och var med i skollaget tills jag valde hästarna. Nu spelade jag med de som var födda 90/91 och jag är född 92. Så när de var inne på sluttampen på gymnasiet tog tiden för innebandy slut och de hoppade av vilket gjorde att laget splittrades. Fick valet att gå upp till damlaget inom klubben men det kändes inte så lockande med trasiga knän (menisk) och nästan 11 år yngre än äldsta spelaren. Man är inte så pepp på det då. 
 
När jag fortfarande spelade var jag i bra form, jag var reaktionssnabb, stark och jag hade bra mycket bättre impulskontroll, haha. Många dagar saknar jag verkligen innebandyn, att få leva ut lite agressioner på planen och vara lite hård mot motståndarna.
 
Men nu ska jag minsann tillbaka! Jag kommer aldrig mer kunna spela innebandy, det skulle knäna aldrig klara. Men jag vill tillbaka till det jag var då, en mer avslappnad och "avrastad" individ. Träna, träna, träna!
 
Avslutar detta extremt meningslösa och röriga inlägg med bild på hennes nya täcke, som inte hade skadat om det var en storlek större. (Why so fu**ing big?)
 
 
Finns nog ingen häst som är så svår att fotografera rumpan på som Rea, "Heeeeeeej, matte - GODIS?"
 
 
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / lisa:

Vad snackar du om? Täcket ligger ju bra! :o

#2 / / Sara:

Hallå där!! ditt inlägg är ju varken rörigt eller meningslöst men däremot kul att läsa. Så det här med Reas rumpa: inte kan jag se den för jag tycker att täcket täcker den.... Visst är jag lite expert??Ha, Ha! Träna på Jossan och kramar i massor!

#3 / / lisa:

Åh, underbart ju! :D Haha, t.o.m min mamma erkände att hon gillar låten och brukar lyssna på den när hon kan! :D

#4 / / Catrin:

En glad/nöjd Jossan = en glad Catrin ;) Jossan vi får börja jobba/bo på samma ställe så jag kan träna med dig har NOLL NADA motivation men behöver bli av med lite och med dig jämte skulle jag nog inte våga säga nej ;) hahah!