Fråga till ER!

Hej på er, länge sedan sist ;)
Jag har en liten fråga till er som jag verkligen önskar att ni tog er tid att svara på. 
 
Det är ju så då att jag håller på med en hemsida till min chef/tränare och har gjort i säkert ett års tid, om inte mer. Jag kommer inte längre då den helt saknar text. Vi vet inte vad som bör stå på denna hemsida, så där tänkte jag att jag kunde ta hjälp av er! Det är ju trots allt er utomstående den kommer att vända sig till.
 
Så. Vad tycker ni en hemsida ska innehålla?
 
Företaget bedriver utbildning av hästar, undervisning och dressyrkurser. Det är ett dressyrstall.
 
Som sagt, vore oerhört tacksam om ni ville skriva ner någon/några punkter var och ge mig tips.
 

En av våra duktiga elever under en av sommarkurserna i år.
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Lina:

Refferenser tycker jag alltid bör finnas, bilder (jag kollar mkt efter bilder, även ibland små filmer.) ev priser. Info om den som tränar/utbildar och vad den uppnått osv (allmän info) sen finns det massa fler saker, men det är nog det jag tycker är viktigast om jag hade letat runt :-P

Svar: Har du förslag på underrubriker? :D
Hade tänkt "Om Oss", "Träningar och Kurser" •hästarna" "Anläggningen" "Kontakt". Priser är juuuh sådant som kan variera så det tror jag inte kommer komma upp på hemsidan, men lite allmänna regler osv. :)

Hade tänkt "Om oss
Josefine Johansson

#2 / / JennyM:

Sv: Ja jag lämnar också oftast en "pad" på ryggen :) Jadu det är ju inte helt lätt detdär med klippmaskin i ansiktet på dom, men jag förstår det.. Tycker det kan hjälpa om inte annat att ta lite åt gången :)

Svar: Använder du samma maskin till huvudet som kroppen jag har en sån där stor och vet inte om jag vågar köra med den? :)
Josefine Johansson

#3 / / Lina:

Tycker de rubriker du har valt verkar som de mest vettiga, för då får man ju veta det man vill veta när man besöker sidan ^^
Sen tycker jag personligen det är kul att läsa om man haft någon speciell häst ex som det gått väldigt bra för, så det liksom visas att man verkligen kan sin sak. fast man förutsätter ju visserligen att man ska kunna det om man arbetar med det ^^ jag kan inte redigt förklara var jag menar xD Men det du skrev som svar tycker jag låter som enkelt precis som det ska va och man får den information som man söker efter :D

#4 / / Karro:

Hur går det med hemsidan? Saknar verkligen en! Tips på rubriker:

Om oss alternativt bara stall så
Tjänster
Anläggningen
Hästar
Aktuellt - Lite info om kommande kurser osv
:)

Kram!

Svar: Jadu, den är så gott som klar men väntar fortfarande på texten om verksamheten från Sten. Men han har själv sagt att vi ska prioritera den en kväll framöver så förhoppningsvis kommer den upp nu under februari :)
Josefine Johansson