Long time no see

I helgen har jag varit och hjälpt min kompis lite på Youngsters som gick på Grevagården, de hade en häst som skulle starta under annan ryttare och eftersom min kära vän råkade ut för en liten olycka involverande fingrarna så blev min uppgift knoppning och mockning. Ryttaren bad om 17 knoppar, så jag kompromissade mot mina normalt 7 knoppar, ryttaren fick 9 knoppar ;) Jag kan inte ge med mig allt för mycket, hehe. Som tur var fick jag ingen kommentar om det hela så ryttaren var nog nöjd (eller så vågade vederbörande inte säga något annat, mohahha).
Man märker först när man kommer iväg såhär att tävlingsbiten är väldigt lockande, nu har jag aldrig varit tävlingsgroom till ridhästar men jag har ju varit väldigt aktiv inom travet en period som ni kanske minns. Saknar dessa tider med att tävla med mig själv om att visa upp den prydligaste hästen. Får väl ta och visa upp min pärla snart, ska bara hitta tid och passande tävling.
Lite "kändisträff" blev det ju för mig i helgen också, kan säga er att jag har nu fått inspiration att ha en discokula i stallet. Fint ska det vara har jag hört? Partyprinsessan behöver ju få ha lite shiny stuff.
 
Några små bilder från helgen som passerat. Stort tack till min fantastiska vän som lotsar runt min på hopparenorna där jag har NOLL koll på läget. Kul hade jag i alla fall ♥
 
Detta är vad jag kallar hybridknoppar, "för små" för dressyr och "för stora" för hoppning ;)
Party all day long?
För visst tror ni att det skulle passa bra med en blingande disco kula istället för en blomampel här?