Det ekar på "kontoret"

Har verkligen ingen inspiration till bloggen alls, inte ens ett litet inflikande inlägg kan jag med. Vad hände där liksom? 2010-2011 snittade jag ju på två inlägg om dagen och nu ska man vara glad om jag publicerar något en gång per vecka. Hur kan det bli så, det är inte så att jag inte har något att skriva om, för det har jag. Massor. Men ändå inget som jag vill/kan eller orkar dela med mig av. 
 
Min dator startas i snitt en gång varannan vecka. Och då är den igång i kanske 40 minuter innan jag tröttnar. Cyber Space är inte lika roligt längre helt enkelt. 
 
Gissar på att en viss Stor Röd har mycket med det hela att göra. Hon har lyckats att totalt förstöra glädjen i allt. Logiken går inte ihop men så måste det vara.
 
Så folket, har ni något som ni vill läsa om eller ska jag bara fortsätta spotta ut meningslösa inlägg som detta?
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / lisa:

Jag har faktiskt aldrig använt vanliga bettringar så jag vet inte skillnaden ridmässigt. Men dessa är sjukt gosiga och jag tror att det kommer bli en pryl som man absolut inte kan klara sig utan. Det kommer kännas som djurplågeri att byta bett men att inte sätta på dessa bettringar typ! Inte alls som vanliga bettringar i materialet!

Svar: Haha,synd då att vi dressyrryttare inte får tävla med sådana ;)
Josefine Johansson

#2 / / Vera:

Hahaha vad söt!

#3 / / M:

Photogenic, det är mitt mellannamn!

Svar: Minst sagt ;)
Josefine Johansson

#4 / / lisa:

Ahhhhh, smart! ;) Den får hänga med på träningen på tisdag då! ;)