En helt vanlig dag..

Idag har Chefen vart och hållit lektioner på annan klubb så jag har varit själv hela dagen, ååååh så "jobbig" jag kommer vara imorgon - mohahahah.
 
Idag har jag i alla fall utöver det dagliga fixat med att städa lite överallt, bland annat uppe på loftet där det låg lite löst gammalt hösilage som jag slängt ner och kört iväg. Så nu är vi redo för en ny leverans! Bra träning för armarna det där att lyfta runt på hösilage och köra runt med skottkärra, i synnerhet när det är 10 cm vatten och lera överallt ute. Men jag fick faktiskt inte nog där!
 
Var på spinning ikväll igen, igår var jag på ett pass där man kör efter pulsklocka vilket är väldigt intressant att se hur trött man känner sig i kontrast till hur trött kroppen är. Huvudet är vekt har jag konstaterat ;) Idag var bara ett vanligt pass dock, ett kortare än vanligt till och med, 45 minuter. Men jag kan säga att det är intensiva 45 minuter! Wosch så trött man är efter, benen bara skakar och flås får man definitivt.
 
HT12/VT13 tränade jag på Friskis och Svettis här i Skene, testade då på spinning och tyckte det var aptråkigt! Ingen feedback och det som sas var i princip vilken position du skulle stå i och "KÖÖÖR". Booooooring. Vart aldrig ens riktigt trött efter ett pass. Men nu är jag på ett gym som heter Corpus, och de två instruktörerna som har spinningpassen som passar med min vardag har jätteroliga pass. Plus att jag får hjälp med inställningar och teknik under passets gång. Den ena instruktören har även ett nytt smeknamn på mig, "Jönköping". Haha, klockrent ju! Kan säga att jag flinade ganska mycket första gången, just Jönköping kanske man inte väntar sig att någon blir kallad, i synnerhet inte när man är i Kinna, Västra Götaland. 
 
Just nu är jag jättepeppad på träningen. I ärlighetens namn så är jag redan inbokad på alla spinningpass jag hinner med nästa vecka. Hihi. Jag fick även något mystiskt infall i tisdags... Klockan var kvart i nio på kvällen, det pissade ner regn ute och jag? Jo jag klädde på mig och drog ut på en fem kilometer "lång" springrunda. Vad tänkte jag med där liksom? Dyblöt blev jag, men ack så nöjd jag kände mig.
 
2014 - detta året ska jag verkligen ge allt!
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Vendela:

vad kul att du har hittat motivation till träningen! :)

#2 / / M:

Heja Jönköping!!!! <3