En tankeställare?

Vet inte om ni kommer ihåg mitt gamla inlägg om lösdrifter för flera år sedan? Igår hittade jag via Facebook en blogg som med glimten i ögat och skämtsamt skrivet tryckt på det där också. Att om man inte håller sin häst där man har så lite "yttre påverkan" av människan som möjligt så är man djurplågare.
 
Sen finns självklart även den andra sidan där man aldrig skulle kunna släppa hästen ur blicken för två sekunder, då stämplas den "fria sidan" som oambitiösa och oansvariga hästägare. Världen är inte svart eller vit! Sist jag kollade ut så har vi nyanser och färger.
 
Hästar är individer och det är hästens välmående som alltid ska gå först. Men att acceptera och respektera den "motsatta sidan" verkar i många fall vara totalt omöjlig, och det lika mycket från alla håll!
 
Hästhållninhen ska handla om att hitta en balans som passar dig och din häst! (Alltså inte bara dig...)
 
Blogginlägget jag läste finns här: http://stallbabbel.wordpress.com/2014/01/16/nya-trender/
 
Mitt gamla inlägg hittar ni här: http://dressyrnissen.wordpress.com/2012/02/18/att-se-till-hastens-basta/
 
 
Tack vare att blogg.se:s android app är totalt värdelös så kan jag inte länka till inläggen utan ni får kopiera istället. (Död åt blogg.se!)
 
*Edit 19/1*
Jag har korrigerat inlägget så att länkarna fungerar och så att texten inte var centrerad, vilket är det värsta jag vet!
Publicerat i Allmänt
#1 / / Stallbabbel:

Kul att du uppskattade mitt inlägg! ;) Nu har jag ju hittat din blogg med och gillar dina fina bilder. Kolla in hos mej ibland, för det händer att det kommer mera, just om hästhållning och olika åsikter i ämnet.

#2 / / jenni:

åh vilken härlig headerbild!

Svar: Tack så mycket :D Den tillhör en av mina absoluta favoriter.
Josefine Johansson