Idag känner jag såhär...

 
Efter att jag slutat jobba var jag uppe och red på stor svart skönhet en liten sväng för att sedan fortsätta till gymmet på ett svettigt spinningpass. Efter detta skulle jag bara hem, ett snabbt stopp på macken först för att tanka sedan hem och duscha, äta och sova. Jo det kunde ju jag tro..
 
Svänger in på bensinmacken och alla varningslampor (utom oljelampan, batteri och motor lampan) tänds och jag frikopplar, rullar in bredvid en pump ska precis vrida om nyckeln när bilen dör. Tankar den ändå och går in för att betala i kassan och går sedan ut för att starta bilen men se det gick inte! Frågar mannen inne på macken (pinsamt!) om han kan hjälpa mig, men eftersom han var ensam på macken så kunde han inte lämna kassan (det var fler kunder där, utan startkablar förståss). Så någon minut senare kommer en kille in på macken och mannen i kassan haffar honom och bara "Har du startkablar", haha den minen alltså, inte det man förväntar sig när man kommer in för att köpa något litet på en bensinmack. Men till min stora glädje så hade han det! Tror ni det löste problemet? Nej!
 
Bilen startade och så fick den gå, kopplade bort startkablarna och så poooff - DÖD. De konstaterar att batteriet är kaputt och jag är fast på macken, wonderful! Precis vad jag behövde nu, en trasig bil, en trasig häst och en stor fet räkning på bilfans försäkring. Loving life - INTE. Denna månad har jag uppskattat att ha utgifter på runt 8 papp mer än vad som ens existerar på kontona, tack Rea...
 
Jaja, denne snälla kille hjälpte mig att rulla undan bilen från pumpen, den stog ju där den inte kunde vara mer i vägen. Dagar som dessa är man glad att det är en liten bil = väger nada. Sedan när detta var klart så fick jag skjuts hem av denne otroligt snälla kille, ni anar inte hur tacksam jag är! 
 
Så tack min räddare i nöden för hjälpen!
 
Och ja, ni läste rätt.... Rea är "trasig" igen... Men det orkar jag inte prata om nu om ens någonsin...
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Anonym:

Haha, din vanliga otur?!

Åhh ;) tog du hans nummer?

Vaaa, inte igen! :(

Svar: Hehe, jag är otursförföljd tror jag minsann!
Nej jag gjorde ju inte det :P Dumt va? Men jag vet vad han heter (eller jag hörde bara förnamnet) och så vet jag vart han bor så jag menar... Google skills anyone?! ;)

Joo... Så just nu är livet ganska skit igen...

Ps. Jag vet vem du är Lisa ;) Tro inte du kan vara anonym på MIN blogg - mohahahah!
Josefine Johansson

#2 / / lisa:

Men va? Blev jag anonym??? :o

Ulahla! Vi får knacka på när jag kommer till er! Jag har dessutom världens ilandsproblem! Jag velar lite fram och tillbaka om jag ska gå balen.. problemet är, att praktiken är lagt över balen. Det innebär att jag kommer behöva åka hem och fixa hundra saker under praktiken gång.. sjukt osmidigt utan körkort!

Men vaa.. vad har hänt? :( Är det samma skada? Du får vänta på att åka på återbesök tills att jag kommer, om jag nu bringar någon tur!

Svar: Japp, det blev du :P Men eftersom jag har världens koll på siffror så kände jag igen ditt IP nummer ;) #aldriganonym
Då får du komma hit på tisdag, då är nästa tur....
Josefine Johansson

#3 / / Tina:

Vet och förstår vad du menar. Väntar med spänning på vår sista veterinärräkning för ett långt tag framöver, hoppas jag. Kul med djur nästan hela tiden...

Svar: Jo men precis, och det är ju underbart när hon stod skadad hela förra året och har veterinärräkningar som bokstavligt ruinerat mig..... :/ Börjar fundera på att föda upp vandrande pinnar.
Josefine Johansson

#4 / / Jennifer:

Men åh vad tråkigt att hon är skadad igen. Hoppas det löser sig! Kram

Svar: Ja, det känns ju som att när man väl tar sig över en tröskel så kommer det ett stup bakom :/
Josefine Johansson