Trava på volt...?

Ja, när man är på klinik ska man ju visa upp sig i trav på hårt och mjukt underlag i trav. Min häst missade en liten viktig detalj igår.... Att trava! (Skritt eller galopp är ju så mycket bättre!)
 
 
 
Köttbullen väger förövrigt 630 kg nu ;) Kanske borde banta, men svårt att banta en konvalecent.
 
Besöket igår tog en ny riktning igen. Hon var ohalt, och hade visade ingen smärta vid provokation och böjning. Lite svag i sitt höger bak men med hjälp av styrketräning så borde detta kunna åtgärdas. Hon har ju en utläkt skada, men hon ska hålla för det jag vill. Med rätt underhåll från min sida. Om två månader ska vi tillbaka och visa upp oss igen, denna gång under sadel för Rödas del. Allt för min snäcka ♥
 
 
Stort tack till min underbara vän Lovisa som följer med som sällskap till mig. Guld värt!
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Tina:

Wiii! Grattis!
vad skönt att det vänder!
Är det Thornell du är hos?

Svar: Tack så mycket :DJa det är det, sen återstår det att se hur länge det håller sig men hoppet kan man leva länge på.

Precis, vi åker till Jonas. Förra besöket var dock Jonas skadad så då kollade Rasmus på henne, men han är ju lika kompetent och skicklig han. Jag åker antingen till Tornell eller Husaby, litar inte på några andra kliniker. Sen är det närmare till Tornell för min del. :)
Josefine Johansson

#2 / / Catrin:

Så underbart att hon är frisk lilla skit ungen!!!! Fixar maten och skydden nästa gång vi ses ;) (vilket är snart hoppas jag!!)

Svar: Ja eller hur, vår lilla pärla :D
Låter helt awesome du! Jag tänker komma så fort jag bara kan! :*
Josefine Johansson

#3 / / Vera:

Åh vad fin!

Svar: Åååh, tack så mycket :D
Josefine Johansson

#4 / / Julia:

Skönt att det håller på att bli bättre! Otroligt fin design, diggar!!

Svar: Ja så nu får vi hoppas att det håller :)
Tack så mycket :D
Josefine Johansson