VI firar fem år idag ♥

Idag har Vi känt varandra i fem år, fina fina häst ♥
 

Fallteknik lika med obefintlig

Jo men visst, ropa inte hej förrän du är över bäcken eller hur är det nu man brukar säga? Rekommenderar ingen att testa min fallteknik där man landar på röven/låret och sen blir ivägryckt av hästen då du vägrade släppa tygeln. Hela högersidan gör ont, nacke, rygg, höft, knä men värst är högerarmen som är svullen, öm och känns lite sådär små mysko, typ domnad. Det som inte dödar det härdar eller vad är det nu man brukar säga ;)
Idag fyller min fina Mamma år så dagen till ära så får ni lite bilder på mamma och Rea ♥
Januari 2010
September 2010
Juni 2013
 
 

Semestern fortsätter

Att ha häst ute i ödemarken och att bosätta sig där innebär nada internet på varesig mobilen eller på datorn. Men inte som om det skulle innebära någon förändring här för jag uppdaterar ju ändå aldrig ;) 
Renesansen och jag fortsätter vår karriär som skogsmullar, om än kortvarig så ska vi njuta! Semestra i skogen med sin käraste ägodel, levnadspartner, hela ens värld - you name it - måste vara det bästa som finns. Det är verkligen som balsam för själen. Faktum är att det är ganska skönt att inte ha någon kontakt med omvärlden också, det hade dock inte skadat om man kunnat kontakta omvärlden när man vill, men det är tydligen alldeles för mycket begärt enligt Telia....
Idag har jag varit effektiv, nja, jag har varit ganska sparsam om sanningen ska fram. Kört ut lite vatten till några hagar, visiterat fölston och deras fölisar, tömt ur halmströbäddar i 3 fölboxar, mockat 6 boxar, ridit Rea och kört Zacke. Helt okej att hinna med detta då jag vaknade vid 9, woops. Men jag kan meddela er att man tappar så mycket känsla att köra häst när man inte gör det på regelbunden basis. Förr körde jag ju minst två gånger i veckan och sen varje dag på loven typ och nu vart det tre år sedan jag satt bakom en häst, Härlig känsla!
Svängen med Rea var väl blandad så att säga, vi började med ett riktigt stollaryck ca 100 meter från stallplan, återfick förståndet och skrittade på långa tyglar i 10 minuter. Travade sedan som ett ånglok, stark, het och okontaktbar. Detta fick vi dock också ordning på och travade så fint innan nästa skritt paus. Kommer fram till den mest perfekta galoppsträckan ever och galopperar på i ett ganska friskt tempo där vi helt plötsligt i en skarp kurva möter ett par med deras tre hundar - tvärnit. Stannade och pratade lite med detta paret som beundrade min häst för hennes förmåga till att stå blixtstill på långa tyglar efter den galoppen, de beundrade hennes vackra huvud och vänliga blick och hennes extrema storlek. För ja, liten kan vi ju knappast beskylla henne för att vara. Jättetrevligt att stöta på människor i skogen och prata lite, detta par vart verkligen jättegoa!
Vid den efterföljande galoppsträckan så stötte vi dock på en såndär hästätande vattenpöl vilket resulterade i fritt fall. Tur att min häst åter igen visade att hon kan stå blixtstill efter en galopp... Jag fick ju nu chansen att beskåda detta från parets perspektiv. Jaja, borsta av kläderna och upp igen. Galopperar tills jag ser nästa förklädda yrkesmördare till vattenpöl och saktar av till skritt. Sedan skrittar vi hem. Minst sagt en blandar tur! ;)
Igår hade vi besök av bästa vän Catrin som fick låna en islandshäst och ut och tölta i skogen. Wonderful!
 
Under veckan som gått har jag samlat på mig en jävla massa bilder så, here you go!