Vi har "tävlat"!

Igår var jag ute på äventyr igen, fast denna gången stod det inte skogsridning på schemat utan "Lingondressyr" vilket är typ den lättaste formen av klubbdressyr. Efter ett och ett halvt år borta från tävling tyckte jag att det var bäst att börja med ribban väldigt lågt, vill inte hamna i det läget att jag rider där jag inte hör hemma. 
Red en LA:1 vilket kanske inte är så jätteimponerande i sig, men för mig är det en jätteprestation då jag för inte alls länge sen trodde att hon var slut som ridhäst, att hennes protester innebar att jag inte kommer att kunna använda henne som jag vill. Men se på oss nu, här står vi dagen efter, vid liv, och jävligt nöjda med oss! 
Fick fin kitik från domaren, visserligen önskades mer bärighet i galoppen och vi stötte på ett litet problem i den sista förvända då linjen gick precis mot ridhusdörren så lyckades inte trycka ut henne till spåret där, hon vart inte rädd hon ville bara inte och jag kände att jag inte behöver ta den diskussionen med henne just där. ;)
Tävlingen var inte officiell och det vart ett extra pris till mest blingade ekipaget så vi körde på lite pimp my ride, men tyvärr höll inte vårt lila/rosa glitterspray att bli täckt av ett fleecetäcke så det torkades av så hästarna blev inte så blingade ändå. 
 
Jag har blingat hennes mössa till och med, visst blev det fint? :)
 
Film också: 
 
Bilder och film © Lisa Candemyr
Publicerat i Allmänt
#1 / / Sara:

Ni är så fina💞

#2 / / M:

Ett sånt fint ekipage <3
Häftigt att rosetten också matchar i lila :D

#3 / / Tina:

Vad skönt med en liten comeback!

Svar: Ja verkligen, hoppas att det håller i sig nu! :)
Josefine Johansson