FRISK!

Sådär ja, efter ytterligare några månader så är vi nu friskförklarade igen. Underbart!
 
Vart nere hos Jonas igår och gjorde ett böjprov och ridprov för att se hur skadan ter sig efter att hon har varit igång ett tag. Nu är hon kanske i 80-85% arbete igen och hon känns jättefin att rida. Tyvärr får vi inte stegrandet ur henne men vi lyckas flytta gränsen lite för varje dag så snart kanske vi har passerat det också. Igår visade hon upp sina åsikter lite, men både Jonas och Rasmus tyckte att hon såg jättefräsch ut och att det helt enkelt bara är hennes trista attityd och egna åsikter som jävlas med mig. 
 
Det är verkligen jättetrist att hon har börjat med det, men tyvärr finns det inte något mer jag kan göra åt det. Det är inte smärtrelaterat. Simple as that. 
 
Idag när jag joggade henne lite var hon jättetrött, stackarn stod ju på transport nästan 7 timmar och vart på kliniken i 3. Men hon var ändå mjuk och fin att rida. Gött!
 
Några printade bilder på pärlan. Film kanske kan bjudas på i helgen när jag har tillgång till WiFi. (Min mobil är bland den mest komplicerade som finns när det gäller bild/film överföring till datorn så jag har gett upp det projektet)
 
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / M:

Äntligen <3

#2 / / Jennifer:

Åh vad härligt!! :D

Svar: Ja verkligen! Så underbart :D
Josefine Johansson

#3 / / lisa:

Så himla skönt! :D Härligt med friskförklaringar, men nu räcker det tycker jag! Inga fler återbesök på vet.klinik för den sakens skull! USCH! När jag kommer så ska hon vara i sin livsform så att jag kan få hänga med på tävling! :D

Btw.. vet du vilka helger du jobbar från v.20-23? :)

Gud vad fin hon är i kroppen nu! :D