Vardagsbilder

Fröken Röd börjar se rätt så fin ut i kroppen, tyvärr lider hon av samma bokstäver som jag och kan inte stå still på gången så ja, ni får leva med det vevande frambenet ;)
 
Tja, vad ska jag säga? Känns som att en kommentar på denna bild är överflödig?
 
Lite vårkänsla på det också, vilket härligt väder vi hade förra veckan! Tyvärr ger vädergudarna igen med världens skitväder denna vecka.... :(
 
Nöden har ingen lag! "Meeeeen matteeee.... Eeeuuhmmm, jag var ju så hungrig?"
 
♥ VÄDRET ♥
 
Kände att det var dags för att klippa svansen lite. Nu när jag inte har någon praktikant som påminner mig om detta (Lisa?) så måste jag bli lite bättre på detta kanske.
 
Men ni noterade betoningen på klippa LITE va? Dressyrhäst + lång svans = SANT!
 
Någon som vill gå privatkurs i fickparkering? Min häst är en riktig stjärna på att klämma sig in på de mest intressanta platserna! 
 
"När matte satt mig på svältkur så får man ta till nödproviant!"  (Matte försvarar sig med att hönätet var fullt, är man dum så är man)
 
Men vilken himla tur att jag älskar henne ändå ♥ ! För jag kan förstå att det kan kännas främmande för utomstående ;) 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / M:

Fina bilder på fin modell <3

#2 / / Malin-Unghästutbildare:

Hejsan! Linn Zterlin har gjort en bloggdesign + header åt mig!!. Men jag kan ej koda in den själv! & hittade din blogg via en tjejs blogg vars design & header är gjord av Linn! Jag blev tipsad av Linn att be Sara om hjälp o koda in den! Men hon svarar ej!. & jag vill få in den omgående! Känns som utslängda pengar o ha en design o INTE kunna koda in den m.m!?:(

Så jag undrar om du har lust & hjälpa mig med detta? Givetvis betalar jag merän gärna för hjälpen & besväret!!.. Kontaka mig på mailen omgående är du snäll!!..

Hoppas på lite hjälp från dig!:) Kram Malin.!