En utflykt till skogen

Idag har jag, Rea, Sofia och Glimt vart på en liten roadtrip. Det finns ingen anslutande skog vid vår anläggning så idag tog vi helt enkelt transporten och åkte iväg till skogen. Det tar bara runt 10 minuter att köra så det är inte speciellt långt, dock omöjligt att rida dit om man inte vill korsa järnvägar, motorvägar, villaområden och lastbilar i överflöd.
Till denna historie hör att Rea är ca 180 cm hög och Glimt 118 cm.
Vi red genom skogen ner till en inhägnad där de har en "galoppslinga" och en toppenbra klätterbacke! Började med att klättra två varv upp för backen, Glimt hade lite problem med att hänga med i skritten kan jag lova.
Sedan travade vi ett varv runt slingan där jag red före med Rea, som för övrigt kändes riktigt fin! Därefter galopperade vi ett varv åt varje håll. Då red Sofia och Glimt först för att de skulle få bestämma tempot. Kan säga att de drog ifrån långgalopperade Rea som var alldeles för upptagen med att bocka som en galning! Stod och pumpade på stället med bocksprång, jätteskutt och en korsning mellan stegring, galopp och bakutsparkar. Vilken syn detta hade varit!

Underbar miljö att rida i!Publicerat i Allmänt
#1 / / Sara:

Vilka fina bilder o vad kul Ni verkade ha! Kram

#2 / / M:

Härligt <3

#3 / / Emelie:

Åh vad lyxigt, ser ut som en trevlig ridväg. Vi har rätt tråkiga ridvägar här hos mig...

Svar: Ja, vi har ju inga ridvägar alls så vi får ta transporten och åka till skogen :( Men det är bättre än inget i alla fall :)
Josefine Johansson

#4 / / Kajsa:

Fina bilder :)

Svar: Tack så mycket :D
Josefine Johansson