Min, bara min snäcka!

Det är så svårt att förklara hur man kan älska någon så villkorslöst som vi hästägare gör. Hästen prioriteras framför allt. Vid motgångar frågar man sig om det verkligen är värt det, men svaret tycks alltid bli det samma i slutändan. Ja.

Publicerat i
#1 / / M:

Love you too <3

#2 / / Divorce your horse :

Trevligt inlägg:)

#3 / / lisa candemyr:

Jag tror att en viss Rea skulle vara galet snygg i det! Håller med om att en fux med den färgkombinationen hade kompletterat varandra bättre, men kunde ju inte låta bli att köpa ett till Conrad iallafall! I sommar kanske även Rea får ha det? Vem vet ;)

#4 / / lisa candemyr:

Jag kommer inte ihåg vad det är för typ av skydd hon behöver nu igen :s Kollade litegrann efter vad som skulle kunna tänkas vara hennes typ av skydd, men såg bara vanliga eller jättedyra tyvärr!

Nästa år får du med åka! Det går inte att inte uppleva GHS!

#5 / / lisa candemyr:

Fel.. uppenbarligen! XD

#6 / / Lisa candemyr:

550 kr ca!! Skyndafynda!! Jag tror det är i maj, är inte helt säker! Det va min kompis som kom med förslaget! XD låtsas att jag vet något om det..

#7 / / lisa candemyr:

Ja! Ska det vara fint väder på lördag eller söndag? På lördag ska jag hänga med Tess på tävling i Borås. Men enligt beräknad starttid så behöver vi inte åka förrän 12-1-2 tiden.. minns inte riktigt! Då skulle vi kunna ta det på f.m! Likaså söndag, börjar jag jobba 2, så om det passar bättre så kan vi ta f.m där istället! :)

Haha, ååh.. alla dina allergier! Och hästens likaså! ^^ Man blir som man umgås! Innebär det att jag bör hålla mig borta? :o

#8 / / Tove:

Så sant. Motgångar möts vi av jämt och ständigt - men ja, det är värt det. I längden i alla fall.