Mias RS

Som med all utrsustning så är jag väldigt kräsen vad gäller passform och kvalitet på grejerna. Tyvärr brukar detta följas av höga priser så varför inte ta tillfället i akt och tävla om ett Mias RS schabrak? De absolut bästa schabraken som håller i evigheter trots tvätt och flitig användning, jag har ännu inte hittat något som slår dessa schabrak. 
 
Tävlingen hålls på JMdressyr.se i samband med MyOne, klicka på bilden för att komma till den.
  
 
Några av mina Mias schabrak:
Kit-Brun-Guld-Brun
 
Ljusoliv-Sand-Guld-Brun-Ljusoliv
 

Hon är hemma igen ❤

I tisdags rullade transporten de dryga 13 milen för att hämta hem min underbara tös ❤ Nu börjar igångsättningen igen :)

Det är så tomt...

Semestern är över för denna gång och jag befinner mig åter igen i Skene och jobbar. Just nu står städning, tvätt och målning av stallarna samt övernattningsutrymmen på vårat schema. Rea lämnade jag kvar i Tidaholm så hon har fortfarande semester, vissa har det bra liksom ;)

Men trots att jag inte hade haft så mycket tid för henne om jag tagit med henne hem så går det inte att undgå att känna att man saknar något, det blir så tomt utan min lilla pärla. För hennes skull så var detta det bästa beslutet och det finns ju fler hästar här, men det är ändå tomt och ensamt.

Semestern har i alla fall varit jättebra, har hunnit med ganska mycket för att vara mig. Träffa kompisar, familj och hästar förståss. Har spenderat stora delar av semestern i Tidaholm i stallet Rea är på bete och hjälpt dom så jag har haft att göra trots allt. 

Förhoppningsvis går målandet av stall lika fort som det gick att tömma det igår (ynka 2 timmar) så snart är jag hel igen ❤