Den som väntar på något gott...

Ja, sådär lite drygt en månad kvar innan jag fyller år kände jag att jag kan posta en liten önskelista här för den som har intresse av det. ;) Eftersom jag är ute i så god tid (inte) så är detta kanske mer är en lista över saker jag behöver/vill ha och inte nödvändigtvis det roligaste att ge bort.
 
1. Presentkort 
Japp, så tråkig ska jag faktiskt vara! För att kunna prova kläder etc innan köp så är det smidigast att få presentkort. Ställen att rekommendera är: Charlies, Hööks, Stadium, Team Sportia, Intersport, VeroModa och Gina Tricot. Där brukar jag alltid kunna hitta något jag behöver eller vill ha. 
 
2. Arbetsskor 
Mina stålhättor har hål lite varstans och sulan har släppt på flera ställen. Blundstone är helt klart de bästa (självklart dyrast också) men de är perfekta för mina fötter! Jag kan tyvärr inte säga vilken modell eller storlek då det har slitits bort från mina jag har. Men jag följer gärna med att prova ut ett par, jag har blivit expert på att "glömma" presenter tills jag fyller år.
 
3. Ridbyxor 
Jag brukar säga att jag inte behöver fler för jag har så många, börjar inse att 2 par inte är många när man använder ridbyxor 7 dagar i veckan och ca 10 timmar om dagen ;)
 
4. FlipBelt
Är så fruktansvärt trött på att inte ha någon bra plats för mobilen när jag är ute och springer. Antingen så sitter fickan fel, är för liten eller existerar inte ens. Jag vill ha den med för att kunna lyssna på musik och ha Runnkeeper igång, men även för att kunna ringa om något skulle hända. Att ha mobilen i en ficka på armen tycker jag inte alls om, den är för stor och otymplig för det och så stasar det då jag måste dra den så hårt för att den ska sitta kvar utan att kasa ner. Såg att någon delat en bild på dessa på Facebook och blev väldigt nyfiken.
 
5. Pengar
Nej, det är inte kul att ge pengar. Jag vet. Det är inte heller det roligaste att få alla gånger, men hur man än vrider och vänder på det så tryter fantasin så är ett kuvert väldigt uppskattat att få tycker jag. Jag menar, jag har ju häst, tid och pengar är det enda vi hästägare har gott om.... Eller hur var det nu?
 
6. Kläder etc.
Om man tycker att det är för oinspirerande med presentkort så finns det vissa förbrukningsgrejer som jag alltid är behov utav. Sweatshirts, t-shirts, strumpor, arbetsbyxor och koftor. Det kan inte slå fel! (Eller jo... Det är inte tillåtet att köpa rosa kläder till mig!) 
 
7. Skrivare
Då jag börjat plugga lite distanskurser på komvux så skulle det inte sitta helt fel med en skrivare så jag kan skriva ut mina arbeten. Det är inte samma sak att läsa dokument genom en datorskärm som i pappersform. Jag har mycket svårare att ta till mig texten av någon väldigt konstig anledning.
 
Sen är det ju så att OM någon skulle vinna Lottovinsten så är det helt okej att bjuda med mig på en resa eller så i sommar. Tänkte liksom bara säga det, så ni vet vem ni ska ringa liksom ;)  
 
Snäckan hälsar att hon önskar sig morötter också, trots att det inte är hennes födesedag. :)
 
 
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Sara:

Helt klart lättast att handla till "snäckan"!!!!!!!!!!😅

#2 / / M:

Man tackar för tipsen! Får väl lämna tillbaka den rosa tröjan nu då..... :-)