Djävulen bär Prada!

Eller var det Mustad? 

Tappskor, eländet som följer klibbiga hagar pga regn... De senaste tre veckorna har jag spikat tappskor som aldrig förr känns det som. Häst "X" en gång, häst "Y" två gånger och häst "Z" fem gånger. Nog för att jag är bra på att slå på dom, och har planer på att utbilda mig som hovslagare, så tycker jag inte att det är roligare för det. Det är ju trots allt inte bra för hovarna när de trampar av sig dojjorna sådär. 

Ingen av "bäbishästarna" som vi kan kalla dom har fläkt sina hovar, men "Z" har bannemig inget kvar att spika i där de gamla sömhålen är. För jag vill inte göra massa nya heller eftersom det behövs orörd hov till nästa skoning också. Har man inte arbete skapar man arbete, eller hur var det nu igen? 

Höjden av tappskor måste ändå "Z" stå för! Måndagskväll förra veckan slog jag på skon på v.f, på tisdagsmorgonen dagen efter kommer han in med två tappade skor efter att ha blivit riden. Jo man tackar, 2 av 2 skor tappade på ett ridpass. Sen idag så glömde han visst v.f sko i hagen. 4 skor på 7 dagar på en halvskodd häst, slå den om du kan ;) 
Tack och lov för god hovkvalitet alltså! 

Publicerat i Allmänt